Ons aanbod

Trouwkoets

Een romantische trouwkoets huren voor uw bruiloft? We hebben een mooie collectie in verschillende modellen en kleuren. De trouwkoets van je dromen is er zeker één van.  Op de mooiste dag van je leven wil je graag romantisch en bijzonder vervoer hebben. Alle trouwkoetsen kunnen worden bespannen met witte paarden of Friese paarden. De koetsiers gaan gekleed in originele rode of donkerblauwe koetsiersjassen naar keuze. Tevens is het mogelijk op onze trouwkoetsen naar wens bloemversieringen aanbrengen. U kunt ook, na het uitkiezen van een dichte coupé, de Victoria (open koets) reserveren voor als het mooi weer is. Onze koetsen maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje.

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje met uw geliefde en zou u graag een onvergetelijk ritje maken in een prachtige trouwkoets? Geen paniek, wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten trouwkoetsen. Ieder persoon heeft zijn eigen smaak in wat zij mooi vinden, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat u de trouwkoets naar uw eigen keuze kan aankleden.

Wij geven u de keuze tussen twee verschillende soorten paarden. Heeft u het liefst mooi en goed verzorgde witte paarden of gaat uw keuze uit naar Friese paarden? De koetsen kunnen worden bespannen met 2 of met 4 paarden. Tevens geven wij u de mogelijkheid om uw trouwkoets te versieren met verschillende soorten bloemen. Zo krijgt de trouwkoets net het tintje kleur waar u zo van houdt. De koetsiers gaan gekleed in de originele rode of donkerblauw koetsierspakken. Wij hebben voor alle weer seizoenen verschillende soorten trouwkoetsen klaar staan voor uw grote dag. Voor op de koudere dagen of in de prachtige winter landschappen hebben wij een trouwkoets met een dicht dak. Voor de schitterende zomer en lente dagen hebben wij voor u ook een mooie trouwkoets met open dak klaar staan. Wij willen voor dat uw trouwdag onvergetelijk gaat worden en proberen u zoveel mogelijk te helpen met uw wensen wat betreft de trouwkoetsen.

Wij hebben veel verschillende trouwkoetsen voor u klaar staan. Onze ‘Witte Galalandauer’ is een dichte koets maar u kunt het dak geheel naar achter brengen tijdens de warme dagen. De ‘Cinderella-koets’ is ook een dichte koets maar een sprookjesachtige tint. Onze ‘Glazen Coupé‘ is speciaal voor de mensen die meer van een traditionele trouwkoets houden. De ‘Victoria‘ is een prachtige witte koets waar u de keuze heeft het dak naar achter te schuiven voor in de zomer. Voor de mensen die uitgebreide stoet willen hebben wij ook ‘Volgkoetsen’. Vindt u persoonlijk witte koetsen niet echt uw ding? Geen probleem, onze ‘Landauer’ is een prachtige donker blauwe koets waarbij het dak dicht is maar ook open kan worden gedaan voor op de warme dagen.

Voor meer informatie over onze trouwkoetsen en de prijzen van de verschillende koetsen neem dan contact met ons op.