Ons aanbod

Uitvaart

Rouwkoets huren voor een betekenisvolle Uitvaart. Een uitvaart van een naaste is iets waar men liever niet over nadenkt of spreekt. Na het overlijden moet er heel veel geregeld worden. Zo ook de keuze voor vervoer van de overledene. Steeds vaker wordt er bij uitvaarten weer gebruik gemaakt van traditioneel vervoer met paard en koets of wagen. Om in stijl afscheid te kunnen nemen van uw dierbaren bied ik u de volgende mogelijkheden, waaronder zwarte rouwkoets met twee of vier paarden, witte rouwkoets met twee of vier witte paarden, volgkoetsen en een platte kar met twee paarden. Het is ook mogelijk een witte rouwstoet te begeleiden met witte paarden. Geef uw dierbare een prachtig laatste eerbetoon en neem afscheid op een stijlvolle en waardige manier.

Als er een dierbare van u is overleden wilt u een waardig en stijlvol afscheid voor hem of haar organiseren. Bij het regelen van een uitvaart is het rouwvervoer een belangrijk onderdeel. Er zijn diverse soorten vervoer mogelijk. De rouwkoets is er daar een van.

Afscheid nemen van een geliefde is altijd erg moeilijk, wij kunnen u helpen om in een gepaste en tevens stijlvolle manier afscheid te nemen. Wij hebben verschillende soorten rouwkoetsen in ons assortiment die u kunt huren voor een gepast afscheid. De koetsen kunt u voor een groot gedeelte aanpassen naar uw eigen wensen. Wij willen graag uw wensen verwerken in de koetsen, zodat u in alle vrede afscheid kan nemen van uw geliefde. Voor ons is het erg belangrijk dat de wensen van de nabestaande voorop komen te staan bij onze rouwkoetsen.

Wij geven u de mogelijk om de gehuurde rouwkoets aan te passen naar uw eigen wensen. Zo heeft de keuze uit verschillende zwarte en witte rouwkoetsen. Voor elke koets heeft u de keuze om twee of vier paarden de koets te laten trekken. Bij ons heeft u de keuze uit witte paarden of zwarte paarden. Wij bieden u ook de mogelijk om meerdere volgkoetsen voor de familie uw eigen rouwkoets te laten volgen gedurende het afscheid. Onze koetsen hebben over het algemeen een dicht dak, maar wij hebben ook een platte kar. De koetsiers zijn gekleed in passende kledij. Dit houdt in dat de koetsiers de originele koetsiers jassen aanhebben en tevens ook zwarte steek op hebben.

Wij begrijpen dat alles perfect moet zijn voor een gepast afscheid en daarom willen u zoveel mogelijk de keuze geven om de koets aan te kleden naar uw wensen en tevens de paarden met rouwkleden of kappen. Wanneer u graag meer informatie zou willen ontvangen over onze diensten begrijpen wij dat volkomen. Voor vragen over de keuze van de paarden, het aanpassen van de koetsen of over überhaupt over de koetsen zelf, schroom niet om dan contact met ons op te nemen. Wij zullen u zoveel mogelijk proberen te helpen met uw vragen en wensen. Alles moet immers perfect zijn voor een mooi en waardig afscheid van uw geliefde.